Importanţa realizării unor însemnări şi a unei analize a pariurilor


5 martie 2019

 

Există un număr de factori care determină dacă veţi câştiga pe termen lung. Una dintre acestea este analiza regulată a performanţei dvs. Dacă o aplicaţi, veţi avea un instrument puternic pentru îmbunătăţirea continuă a pariurilor de casele de pariuri legale.

În caz contrar, veţi rămâne un jucător mediu. Singura modalitate de a efectua o astfel de analiză este menţinerea unui raport corect privind pariurile.

În acest articol vă vom explica de ce crearea unor notiţe despre pariuri este atât de importantă şi vă vom oferi sfaturi despre cum să faceţi acest lucru în mod corespunzător şi să folosiţi aceste însemnări în avantajul dvs. şi ca mijloc de îmbunătăţire a pariurilor.

De ce este necesară crearea unor notiţe despre pariurile online?

Există două motive majore:

Urmărirea câştigurilor dvs. globale şi a soldurilor conturilor dvs. la casele de pariuri diferite.

Capacitatea de a analiza performanţa dvs.

Nu contează dacă pariaţi în scopuri recreative sau dacă luaţi lucrurile în serios, întotdeauna trebuie să ştiţi dinamica câştigurilor dvs., precum şi soldul conturilor dvs. la casele de pariuri online licenţiate. Chiar dacă sunteţi amatori într-ale pariurilor, este o idee bună să vă creaţi un buget pentru pariuri. În caz contrar, veţi pierde pur şi simplu banii.

Cum să vă creaţi notiţe

Există modalităţi diferite de a crea notiţe despre pariurile dvs. şi aceasta este o chestiune de preferinţă personală. Aveţi posibilitatea să utilizaţi o foaie de hârtie şi un stilou sau să creaţi o foaie de calcul Excel. Acest software vă oferă posibilităţi nelimitate în ceea ce priveşte colectarea şi sortarea datelor şi ulterior analizarea fiecărui aspect al acestora.

Ce fel de informaţii ar trebui să includă?

După ce v-aţi dat seama cum să vă creaţi notiţele, este timpul să decideţi ce informaţii să includeţi. Asta depinde în întregime de dvs. şi de pariurile dvs., precum şi de ceea ce încercaţi să obţineţi. Cu toate acestea, există mai mulţi parametri care vor face analiza dvs. cuprinzătoare, aşa că vă sugerăm să le includeţi.

Data
Ţara / Liga
Tipul de pariu (1X2, sub / peste, etc.)
Pariu
Cote
Miză
Rezultat
Profit

La prima vedere, par multe informaţii, dar este nevoie de doar câteva secunde pentru a înregistra toate aceste detalii, mai ales într-un fişier Excel. În acelaşi timp, beneficiile potenţiale sunt uriaşe şi timpul pe care îl investiţi în introducerea datelor este extrem de util.

Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le includeţi în datele pe care le înregistraţi sunt notiţe detaliate privind motivele pentru care aţi plasat un anumit pariu online. Fiecare factor pe care l-aţi analizat şi luat în considerare trebuie descris în aceste note.

Ultimul lucru poate fi cel mai greu de făcut, mai ales pentru un începător. Vă va lua ceva timp. Cu toate acestea, aceasta este componenta cea mai importantă dintre toate şi ar putea îmbunătăţi în mod tangibil performanţa dvs. Chiar dacă lăsăm la o parte restul datelor, notele sunt suficiente pentru a vă îmbunătăţi mult pariurile. Trebuie doar analizate aceste note şi tragerea concluziilor corecte din ele.

Analiza datelor

Până acum aţi învăţat cum să înregistraţi diferite tipuri de informaţii referitoare la pariurile dvs. Asta a fost partea uşoară. În continuare, trebuie să analizaţi aceste date. Deşi este posibil să nu fie uşor, este o modalitate foarte bună de a vă construi abilităţile de pariere.

O mare parte a gândirii creative este implicată în procesul de analiză, deoarece nu există un mod corect sau greşit de a face acest lucru. Este de datoria unei persoane să decidă cum să utilizeze informaţiile disponibile pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele. Deşi este posibil să nu existe o formulă fixă pentru analiză, este bine să răspundeţi la următoarele întrebări:

Care sport îmi aduce cea mai mare rată de succes şi câştiguri?

În ce sport am cele mai slabe rezultate?

Ce tip de pariuri online are cea mai mare rată de succes?

Ce tipuri de pariuri au ca rezultat cele mai mari pierderi?

Cum pot câştiga mai mulţi bani, pariind pe echipa favorită sau pe cei aflaţi în dezavantaj?

Care este suma medie a pariurilor câştigătoare?

... Există nenumărate întrebări suplimentare care ar putea să vă ajute în analiză, aşa că gândiţi-vă. Răspunsurile în sine nu vă vor îmbunătăţi rezultatele peste noapte.

Ideea este că răspunsul la aceste întrebări vă va ajuta să determinaţi punctele forte şi punctele slabe. Apoi, aţi putea dori să vă concentraţi asupra domeniilor pe care le stăpâniţi sau să decideţi să lucraţi pentru a vă depăşi punctele slabe. Desigur, aţi putea alege să faceţi ambele lucruri.

Analiza vă va ajuta să aflaţi cât de eficientă este strategia de selecţie a pariurilor. Acesta este momentul în care trebuie să scrieţi motivele pentru care aţi plasat un anumit pariu.

De asemenea, nu doar analiza pariurilor vă ajuta să luaţi cele mai bune decizii, ci şi site-ul biletu-zilei.com. Acolo veţi descoperi cele mai noi informaţii despre pariuri, case de pariuri, ponturi la pariuri etc.

Mult succes!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(14 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH