Cel mai bun concurs de ponturi este Biletul zilei pe PariuriX.com


3 februarie 2017


Dacă eşti parior, nu se poate să nu fi auzit de PariuriX.com. Eu i-am descoperit acum mai bine de cinci ani, când încercam să ţin un site de ponturi sportive. Erau deja de cinci ani pe piaţă şi aveau câteva zeci de mii de vizitatori unici zilnic.

Comunitatea a devenit tot mai mare

Cine are idee despre „audienţele” paginilor web din România îşi poate da seama despre statura pe care o avea încă de pe atunci site-ul comunităţii pariorilor online din ţara noastră. În timp, această comunitate a devenit tot mai mare şi s-a îmbogăţit cu cei mai buni tipsteri.

Intru pe site-ul amintit din două motive:

1. pentru ponturile zilnice. Sunt multe, bine argumentate, din toate sporturile.

2. pentru concursul Biletul zilei, despre care cred că este cel mai bun din câte sunt în desfăşurare pe net.

O provocare pentru pariorul din tine

Nu are sens să îţi povestesc despre secţiunea de ponturi. Intră pe site şi cu siguranţă vei găsi câteva sugestii câştigătoare pentru pariurile de astăzi. În schimb, te provoc să participi la concursul pentru tipsteri. Dacă eşti un parior priceput, este foarte uşor să câştigi din două în două zile.

Participarea este gratuită şi poţi trece la treabă imediat cum te înregistrezi pe site-ul PariuriX.com (dacă nu eşti deja înregistrat). Fiecare participant poate câştiga:

Faza 1: 5 X 20 RON – Pentru 2 bilete consecutive câştigate, fiecare cu o cotă minimă de 3.

Faza 2: 5 X 50 RON – Pentru 3 bilete consecutive câştigate, fiecare cu o cotă minimă de 4.

Trebuie să respecţi câteva reguli

Biletul Zilei PariuriX.com


Se poate spune că avem de-a face cu un concurs dificil? Să fim serioşi! Cât de greu este, pentru un parior decent, să câştige un bilet de cotă 3? Trebuie să fii atent la câteva reguli stabilitate de organizatori:

  • poţi să înscrii un singur bilet pe zi cu minim 30 de minute înainte de începerea primului eveniment de pe bilet. Toate meciurile trebuie să se joace în acea zi;
  • pariul multiplu trebuie să conţină între 3 şi 7 selecţii, cu cota minimă 1.3 pentru fiecare selecţie. De exemplu, sunt suficiente trei selecţii cu cotele 1.3, 1.6 şi 1.5, însemnând toate pariuri pe favorite certe;

Tipuri de pariuri neeligibile

- nu sunt luate în considerare pariurile cu returnare parţială sau totală de miză, însemnând unele handicapuri asiatice sau pariuri de tipul Draw No Bet (DNB);

- dacă un meci este anulat / amânat şi nu se termină în maximum 24 de ore de la ora trecută în script întreg biletul este anulat (dacă restul pronosticurilor sunt câştigate) sau pierdut (dacă cel puţin unul dintre pronosticuri este pierdut);

- fiecare participant îşi va valida singur biletele ca fiind câştigătoare sau pierzătoare. Dacă validezi drept câştigător un pariu pierzător, atunci vei primi interdicţie pe site.

Cum înregistrezi pariul

Pentru a înregistra pariul, accesezi secţiunea Biletul Zilei şi apoi dai click pe Adaugă bilet. Reciteşte cu atenţie biletul înainte de această ultimă operaţiune. Opţiunile de pe bilet nu se mai pot schimba după publicarea lui.

E greu de crezut că nu ţii evidenţa pariurilor şi nu ştii când sunt câştigătoare. Totuşi, vei primi şi notificare în bara de notificări pe pagina ta de profil, unde vei fi anunţat că ai câştigat. O altă modalitate de a verifica este să consulţi pagina Câştigători din secţiunea dedicată concursului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(79 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH