4 stadioane noi în Bucureşti pentru Euro 2020


16 octombrie 2016

Bucureştiul va avea 4 stadioane noi, după ce arenele din Ghencea, Ştefan cel Mare, Giuleşti şi Arcul de Triumf vor fi reconstruite din temelii, anunţă digisport.ro.

România este co-organizatoare a Campionatului European din 2020, turneu final care-şi va desfăşura patru partide pe Arena Naţională.

Însă România este obligată să le asigure condiţii excelente echipelor participante, aşa că în caietul de sarcini s-a stipulat şi nominalizarea a patru stadioane din Bucureşti care să fie folosite pentru antrenamente.

Florin Sari, manager de proiect pentru Euro 2020 din partea Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat la emisiunea de sport „Ora de sport” de la postul 6TV că cele 4 stadioane nu vor fi reparate, ci reconstruite de la zero.

”Sunt proiecte pentru patru stadioane. Este vorba despre Giuleşti, Dinamo, Ghencea şi Arcul de Triumf. Stadioanele vor fi reconstruite de la zero. Vor fi moderne. La Giuleşti şi Arcul de Triumf lucrurile sunt foarte avansate şi aşteptăm să prindă avânt şi cei de la MAI şi MApN, proprietarii stadioanelor Dinamo şi Ghencea. Vom avea nişte construcţii noi, de la nivelul pământului. Noi nu punem plombe, se face de la 0. Ne dorim să fie aduse toate la un nivel foarte înalt”, a declarat el.

Pe Arena Naţională se vor disputa 4 întâlniri de la Euro 2020: una în optimile de finală şi alte 3 în grupe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(126 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul V - ediţia nr. 196
Copyright © 2016 - 2022 ŞtireaPH
Actualizat la 3 iunie 2021
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH