Mihai Stoica ar putea fi eliberat astăzi


15 februarie 2016

Mihai Stoica ar putea fi eliberat azi. Ar fi al cincilea condamnat din "Dosarul Transferurilor" care îşi recapătă libertatea.

Fostul manager al Fecesebeului a formulat o cerere de eliberare condiţionată încă de la finele anului trecut, însă procurorii DNA au făcut contestaţie.

DNA susţine, în contestaţia depusă la Tribunalul Ilfov, că prevederile legale ce reglementează posibilitatea deţinuţilor de a-şi scurta pedepsele scriind lasă loc abuzului. Tocmai din această cauză, afirmă procurorii, judecătorul care a admis, în primă instantă, eliberarea condiţionată, ar fi trebuit să dispună mai întâi ca cele patru cărţi să fie expertizate, pentru ca un specialist să stabilească dacă sunt lucrări ştiinţifice şi dacă într-adevăr au fost scrise de Mihai Stoica.

Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată formulată de Mihai Stoica pe motiv că acesta s-a reeducat în perioada petrecută după gratii, iar pe viitor nu va mai încălca legea.

Destul de greu au cântărit şi cele patru cărţi scrise în penitenciar, dar şi munca în atelierul de tâmplărie al închisorii. În luarea deciziei din 4 ianuarie au contat şi cele 12 recompense primite în perioada petrecută în penitenciar. 

Fostul manager al echipei Fecesebe a fost condamnat, în martie 2014, la trei ani şi sase luni de închisoare în dosarul transferurilor de fotbalişti.

Digi 24


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(16 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul IV - ediţia nr. 192
Copyright © 2016 - 2020 ŞtireaPH
Actualizat la 6 mai 2020
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH