Dă muzica mai tare! Mihai Sturzu candidează la primărie


26 aprilie 2016

Deputatul Mihai Sturzu, fostul cântăreţ de la Hi-Q, care a părăsit PSD anul trecut, după un conflict cu Liviu Dragnea, a anunţat că intră în campanie electorală pentru alegerile locale şi va candida pentru funcţia de primar al Braşovului.

„În această campanie sunt independent şi cel mai mare sprijin îl am de la oameni care cred că Braşovul, după atâţia ani, merită să nu mai fie condus de partide politice, care la rândul lor sunt conduse de cei de la Bucureşti.

Personal, mi-a ajuns de atâta timp de când deciziile s-au luat de la Bucureşti de Udrea-Blaga-Gorghiu, prin oamenii lor de aici. Am avut experienţa din Parlament şi pot să vă spun cu mâna pe suflet că absolut toate partidele sunt la fel.

Nu au grijă decât de interesele lor, nu au grijă decât de această frăţie a Braşovului, care ne-a îngenunchiat în ultimii ani Căncescu-Niţă-Scripcaru. Prin urmare, merg înainte independent, merg înainte neavând pe nimeni în spate, dar având câţi mai mulţi braşoveni lângă mine”, a declarat Mihai Sturzu, potrivit Hotnews.ro.

Sturzu nu a uitat de conflictul pe care l-a avut cu Dragnea în PSD, iar zilele trecute, după ce liderul socia-democraţilor a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, i-a cerut demisia.

„În acest moment, Liviu Dragnea trebuie să îşi dea demisia din orice funcţie publică pe care o ocupă şi să se retragă din viaţa politică. Nişte scuze publice ar, de asemeanea, utile”, a declarat Sturzu, pe Facebook.

Sturzu a devenit cunoscut începând cu 1996, când a fondat trupa de muzică dance Hi-Q, alături de Dana Nălbaru şi Florin Grozea. Trupa a activat 18 ani şi printre cele mai difuzate melodii la radiourile comerciale sunt „Nu pot face nimic” (1997), „Totul va fi bine” (2000), „Dă muzica mai tare!” (2000), „Un minut” (2001), „Gaşca mea” (2004) sau „Bună dimineaţa” (2007).


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(29 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH