Tăriceanu: PNL-ul a devenit un fel de ascunzătoare pentru foştii pedelişti


25 martie 2016

Aflat la Arad pentru a lua parte la lansarea candidaţilor de primari pentru municipiul reşedinţă de judeţ şi alte 24 de localităţi arădene, copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, vineri, că ALDE este singurul partid de centru- dreapta din România, PNL-ul devenind un fel de 'ascunzătoare' pentru foştii 'pedelişti'.

Am constatat cu regret că PNL a devenit un fel de perdea în spatele căreia se ascund foştii pedelişti, personaje compromise în guvernarea Băsescu — Boc din perioada 2009 — 2012, când cetăţenilor le erau impuse curbe de sacrificiu — ne aducem aminte de tăierile salariilor în sectorul public, de tăierile pensiilor — timp în care Autoritatea Naţională de Restituire a Proprietăţilor a fost alimentată cu un miliard de euro pentru satisfacerea camarilei PDL. Sigur că oamenii compromişi în acea perioadă aveau nevoie de un loc unde să se stea să se cureţe, iar acesta este astăzi, practic, PNL-ul", a declarat, într-o conferinţă de presă, Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a susţinut că şi la nivelul administraţiei locale, PNL-ul este astăzi, mai degrabă, 'Partidul Naţional Neliberal', reprezentat la Arad de 'domnul Falcă şi la Cluj de domnul Boc' — doi dintre exponenţii cei mai cunoscuţi ai fostului PDL.

"Acelaşi lucru poate fi observat şi la nivel central, leadershipul naţional al PNL-ului, compromis în bună măsură, principalii lideri înregistrând scoruri între 11 şi 7 %, mult sub cota partidului. În aceste condiţii, nu văd un viitor prea bun pentru PNL, care totuşi a fost un partid care s-a remarcat prin modernizarea României, iar după 1990 prin susţinerea valorilor democratice pe care s-a clădit ţara noastră după căderea comunismului", a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(53 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH