Un lider PSD îngroapă PNL, doar cu două fotografii


24 martie 2016

Ovidiu Anghel, şef PNL Buzău şi candidat la Primărie, a acuzat PSD că a început în mod ilegal campania electorală. Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a avut o replică pentru acuzaţiile care au fost aduse partidului. Preşedintele arată că, de fapt, PNL a început cu stângul la acest capitol.

Este vorba, în primul rând, despre răspândirea, în mai multe unităţi administrativ-teritoriale buzoiene, a unor fluturaşi electorali, având pe o faţă fotografia candidatului PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, actualul deţinător al funcţiei, Petre Emanoil Neagu, împreună cu un fragment din programul politic al acestuia, iar pe cealaltă faţă, cu fotografia candidatului social-democrat la primăria comunei pe raza căreia au fost răspândite

"Ca urmare a conferinţei de presă organizate de PNL Buzău marţi 22 martie, observ că liberalii buzoieni sunt mai degrabă interesaţi de jocurile politice decât de problemele municipiului şi ale judeţului. Ceea ce au afirmat nu are nicio legătură cu legislaţia electorală în vigoare, pe care le recomand să o citească mai cu atenţie, pentru că e clar că nu o stăpânesc, principalele îndatoriri şi atribuţii în ceea ce priveşte campania şi precampania electorală revenind Autorităţii Electorale Permanente", a spus Marcel Ciolacu.

"Menţionez că PSD nu a încălcat nicio lege, acţiunile întreprinse de noi făcând parte dintr-o campanie de consultare cu privire la programul nostru electoral. Este cumva similar cu ceea ce fac şi liberalii în alte localităţi. (în acest sens am ataşat două astfel de exemple, bannere expuse în Bucureşti, cu diverşi candidaţi liberali).

Cred că cei de la PNL sunt în continuare ancoraţi în trecut şi extrem de confuzi după toate scandalurile recente. Este însă doar problema lor. Dar nu voi accepta ca, din dorinţa de a-şi acoperi propriile greşeli, să facă acuzaţii nefondate la adresa noastră. PSD Buzău nu a încălcat şi nu va încălca legislaţia electorală atât timp cât eu voi fi preşedintele acestei organizaţii", a adăugat liderul PSD Buzău.

Şi în Prahova, liberalii au demarat deja campania electorală. Şi nu chiar aşa oricum. În localităţile din judeţ au fost răspândite deja flyere ale senatorului Iulian Dumitrescu în care acesta este prezentat drept..."preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova". Cum din cunoştinţele noastre acţiunea seamănă cu infracţiunea de uzurpare de calităţi oficiale, credem că Dumitrescu ar putea avea necazuri atât cu Poliţia, cât şi cu Autoritatea Electorală Permanentă

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(714 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH