Cristian Ganea, candidatul oficial al PSD la Primăria Ploieşti


21 martie 2016

Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului şi preşedintele organizaţiei municipale, a fost prezentat drept candidatul oficial al PSD la Primăria Ploieşti. Anunţul a fost făcut de Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, într-o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi parlamentari, consilieri locali şi consilieri judeţeni. Conducerea centrală a partidului a fost reprezentată de senatorul Niculae Bădălău, secretarul regional al PSD.

"Cristian Ganea este omul faptelor şi mai puţin al vorbelor. Primarul Ploieştiului trebuie să fie un bun gospodar, să fie activ, mereu în mijlocul oamenilor iar Cristi Ganea este un astfel de om.  Asta este cere societatea de la un edil. Vorbeşte puţin, dar face multe lucruri. Merge tot timpul pe şantiere şi cred că până la sfârşitul acestui mandat va reuşi să finalizeze toate proiectele începute în 2012", a declarat Bogdan Toader în cadrul conferinţei de la PSD Prahova. ", a spus Bogdan Toader, liderul PSD Prahova.

Cristian Ganea a declarat că desemnarea drept candidat îl onorează şi îl obligă, în acelaşi timp. "Ştiu că este o responsabilitate uriaşă această nominalizare, va fi greu, dar nu imposibil, să câştigăm alegerile locale. Am alături de mine oameni care doresc binele Ploieştiului şi sunt convins că ploieştenii au încredere în noi", a afirmat Ganea.

Cristian Ganea este membru PSD din 2008, are 48 de ani şi este, de profesie, economist. Din luna decembrie 2015 este viceprimarul cu atribuţii de primar al Ploieştiului.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(770 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 191
Copyright © 2016 - 2020 ŞtireaPH
Actualizat la 3 noiembrie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH