A apărut candidatul- falus


14 martie 2016

Nebănuite sunt căile politicii româneşti. Dar dacă te dai politician şi mai candidezi şi la Ploieşti, trebuie să dai dovadă de o doză de ironie.Că doar suntem în oraşul lui Nenea Iancu şi trebuie să ne remarcăm prin tot felul de idei trăznite.

Am avut stâlpii din mijlocul străzii, telegondolă, lebede pe Dâmbu, iar acum avem şi candidatul-falus. Cel puţin aşa credem că va fi cunoscut în ochii ploieştenilor, independentul Radu Popescu, cel care şi-a propus să transforme oraşul Ploieşti, dintr-unul industrial, într-unul turistic.

"Dacă în fiecare an un milion de turişti ar bea o cafea cu un euro în Ploieşti am avea un plus-valoare de milion de euro. E păcat să nu folosim în scop turistic clădiri aflate pe lista monumentelor istorice, precum Halele Centrale, dar şi alte obiective unice în ţară şi chiar sud-estul Europei, precum Muzeul Petrolului sau Muzeul Ceasului. Şi ştiţi ceva? De ce nu am include pe această listă şi controversatul monument funerar din Viişoara ridicat de un soţ înşelat?" a declarat Radu Popescu, într-o emisiune difuzată de un post tv local.

Cu alte cuvinte, propunerea candidatului independent este să punem pe picior de egalitate Muzeul Ceasului cu  monumentul în formă de falus ridicat în cimitirul Viişoara de un soţ care şi-a ucis consoarta infidelă...

Suntem curioşi ce mai urmează....Nu de alta, dar campania electorală se anunţă de pe acum a fi una foarte intresantă...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(347 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH