Renunţă PSD Ploieşti la candidatura pentru Primărie?


12 martie 2016

În ultima perioadă au apărut foarte multe zvonuri despre viitorul candidat al PSD la Primăria Ploieşti. Întârzierea desemnării oficiale a candidatului, a iritat, a contrariat şi a dat naştere la tot felul de supoziţii. E drept ca au fost căutate răspunsuri şi în declaraţiile liderilor centrali ai PSD, iar Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, a adâncit misterul, declarând că viitorul candidat "va fi o surpriză".

Mai mult în ultimele zile, a fost atuncată pe piaţă informaţia că social democraţii vor renunţa la desemnarea unui candidat propriu şi o va sprijini pe Graţiela Gavrilescu, candidatul ALDE, în cursa pentru cucerirea Primăriei Ploieşti. Informaţia a fost dezminţită ferm de către consilierul local George Botez, purtătorul de cuvânt al PSD Ploieşti.

"Dezmint categoric ! Intârzierea se datorează faptului că in PSD Ploiesti a fost o competiţie reală între doi candidaţi puternici. Aşteptăm decizia PSD central. PSD este un partid mare, cel mai mare partid din România. Cum am putea să sprijinim candidatul altui partid, chiar aliat, atunci când avem valorile noastre de promovat ? Orivce aliantă cu ALDE la Ploieşti este binevenită. Sunt oamenii cu care am mers impreună in acest mandat şi am făcut-o bine. Este adevărat, cu unele sincope pe care le-am remediat din mers. Finalizarea marilor proiecte in Ploieşti este dovada că am lucrat bine", ne-a declarat George Botez.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(488 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul IV - ediţia nr. 195
Copyright © 2016 - 2021 ŞtireaPH
Actualizat la 7 octombrie 2020
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH