Tranzacţionarea cu opţiuni binare: Joc de noroc sau Profesie


5 decembrie 2016

Opţiunea binară este un instrument de investiţii, care permite investitorilor să tranzacţioneze privind evoluţia preţului activelor selectate cu câştig fix predeterminat. Cu alte cuvinte, tranzacţionarea pe opţiuni binare este o predicţie privind modul în care un anumit produs, indice sau capital îşi va schimba poziţia într-o anumită perioadă de timp: îşi va schimba preţul în sus sau în jos. Cu tranzacţionarea pe opţiuni binare faceţi doar predicţii sau prognozaţi dacă preţul unui anumit activ va creşte sau va scădea într-o anumită perioadă de timp (pe care deasemenea o alegeţi). Opţiunile binare sunt denumite astfel deoarece au doar două rezultate posibile: fie prognoza este corectă sau este falsă. Altfel spus tranzacţionarea pe opţiuni binare se conduce după principiul totul sau nimic. În cazul în care prognoza care aţi facut-o este corectă când expiră timpul, veţi primi recompensa: veţi primi un câştig exact. Cu toate acestea, în cazul în care predicţia dvs. este greşită nu veţi primi nimic: veţi pierde depozitul / investiţia iniţială.

Avantajele Opţiunilor Binare:


Tranzacţionarea pe opţiuni binare este foarte simplă, nu este necesar ca traderii să treacă prin întregul proces, tot ce trebuie să facă traderii este foarte simplu, să prognozeze corect direcţia mişcării preţului pe piaţă. Este uşor de învăţat şi chiar de la început, majoritatea începătorilor nu au nici o problemă sau dificultate. Multe jocuri de noroc la fel sunt destul de simple. Cu opţiuni binare, traderul poate tranzacţiona practic pe orice produs care are o valoare financiară. Opţiunile binare sunt emise 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi; Serviciul suport clienţi a companiilor de brokeraj de opţiuni binare demne de încredere sunt gata să ajute 24/7. Investitorii au permisiunea de a tranzacţiona şi a prognoza în diferite intervale de timp: pornind de la 60 de secunde. Acelaşi lucru are loc şi în jocurile de noroc, de exemplu când pariaţi pe fotbal sau competiţii sportive de fotbal. De fapt, spre deosebire de metodele tradiţionale de investiţii pe care oamenii le utilizează, cu tranzacţionarea de opţiuni binare, riscul şi câştigul potenţial este foarte bine cunoscut înainte de a se face investiţia. Opţiunile binare utilizează niveluri de risc precalculate, astfel încât un trader poate alege cu precizie cât de mult să investească şi pentru cât timp să investească. Şi, de asemenea, traderul ştie cât de mult va câştiga (în caz de succes) sau cât de mult va pierde (în caz de eşec) toate acestea înainte de a fi comerţul / tranzacţia făcută. Traderul mereu are sub control expunerile sale. Metoda riscului calculat face ca opţiuni binare să iasă în evidenţă în comparaţie cu jocurile de noroc.

   Cu opţiuni binare, traderul îşi poate gestiona timpul. Intervalul de timp al investiţiilor este cunoscut dinainte. Traderii / investitorii de opţiuni binare nu trebuie să-şi petreacă tot timpul şi toată atenţia pe menţinerea balansului cursului, diferenţelor dintre preţuri, strategii de stop-pierdere, limita de depozit, tranzacţii ascunse şi diferenţele dintre ratele dobânzilor. Traderii pe opţiuni plătite în mod tradiţional acordă mai multă atenţie şi mai mult timp acestor detalii şi resurse distribuite. Cu opţiuni binare, traderul are posibilitatea de a se concentra exclusiv pe a face prognoze corecte cu privire la mişcarea preţului activului. Jocurile de noroc, de asemenea, se concentrează pe acelaşi lucru - trebuie doar să intuiţi în mod corect şi să nu vă gândiţi la nimic mai mult.

De fapt, în tranzacţionarea de opţiuni binare, investitorii îşi pot asigura poziţiile actuale de pe pieţele tradiţionale, fără a fi nevoie să cumpere sau să vândă vreun activ, acest lucru face ca opţiuni binare să fie un instrument foarte eficient.

Sunt mulţi brokeri care oferă cel mai scăzut nivel de investiţii iniţiale, variat. La careva brokeri este de 100 USD, la alţii este de 10 USD. Brokerul de opţiuni binare BINATEX oferă unul dintre cele mai mici depozite minime şi funcţionează mai bine decât majoritatea brokerilor de opţiuni binare. Mai târziu voi veni cu un articol cu mai multe detalii.

Principiul totul sau nimic, este de asemenea utilizat în aproape toate jocurile de noroc, de la poker la ruletă şi de la roata norocului la rost de maşini. Puteţi  argumenta că tranzacţionarea pe opţiuni binare se bazează sută la sută on-line. Totuşi voi argumenta înapoi,  există de asemenea şi cazinouri online. Deci, care este diferenţa?

Joc de noroc sau profesie


Când jucaţi la jocurile de noroc depindeţi de purul noroc. Bineînţeles că puteţi fi maestru, de exemplu, în abilităţile în poker, dar în cele din urmă este vorba doar de noroc la jocurile de noroc. Uneori, jucătorul care merge la cazinou prima dată, poate face avere imediat, iar alte ori, un jucător care joacă în fiecare zi pe parcursul a mai multor ani, poate pierde în continuu zilnic. Situaţia este total diferită în tranzacţiile de opţiuni binare. În tranzacţiile de opţiuni binare norocul este important, dar abilităţile sunt pe primul loc. Traderii cu experienţă fac banii mai uşor şi mai rapid decât cei începători. Cu toate acestea, traderii începători pot obţine profit foarte repede, dacă se antrenează corect. BINATEX este cea mai bună opţiune pentru traderii începători deoarece are mai multe cursuri pentru a învăţa şi oferă un cont demo. Lucrul acesta este esenţial dacă doriţi să deveniţi un trader de succes.

De ce Binatex?


Binatex are o mulţime de avantaje şi puncte forte cum ar fi: training-uri pentru a învăţa, cont demo, simplitate şi accesibilitate.

Cu Binatex poţi învăţa cum să devii un trader de succes într-o perioadă scurtă de timp.

Traderii cu experienţă recomandă programele educaţionale Binatex.

Cont demo: contul demo în valoare de 1000 USD, vă permite să învăţaţi şi să practicaţi măestria de tranzacţionare. Utilizaţi contul demo pentru a fi în fruntea tuturor în joc şi numai după aceasta începeţi tranzacţionarea cu bani reali.

Serviciul suport clienţi este atât de util şi prietenos încât este gata să vă ajute 24/7

Simplitate şi accesibilitate: Binatex este uşor în utilizare şi este sigur. Binatex are propriul software care nu se supraîncarcă. Software-ul supraîncărcat poate acţiona crucial în timpul comerţului şi tranzacţionărilor.

Ultimul dar nu cel din urmă: cel mai scăzut nivel de investiţii - 10 USD. Poţi începe o tranzacţionare cu doar 10 USD. Acest lucru dovedeşte că Binatex este foarte accesibil.

   

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(3377 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar florin Bostinaru +4  

Vreau sa câștig. .cu binatex.com

(25 mai 2017 13:15:17)

 
avatar Lamiitacaldarar 0  

As dori si eu sa lucrez

(24 mai 2017 14:40:19)

 
avatar BUBU 0  

BINEANTELES CA POTI JUCA SI CU 10 DOLARI...ASA POT JUCA SI CEI CU PUTINI BANI....SI RAMAN FARA EI

(24 mai 2017 12:23:59)

 
avatar Alina 0  

Ce card trebuie sa ai? 3 eu nu am dar ma gândesc Sa îmi fac unu la Cec Banks se poate sa îmi fac la cec sau e musai la banca?

(29 aprilie 2017 14:49:24)

 
avatar Ady 0  

Sunt interesat de opțiuni binare de multă vreme si în tot acest timp am fost în căutarea unei platforme simple și comode. Am găsit-o aici și din experiența mea pot spune că e foarte bună.

(27 aprilie 2017 10:16:03)

 
avatar anamihai 0  

Vreau sa incerc si eu

(25 aprilie 2017 22:54:55)
Anul V - ediţia nr. 196
Copyright © 2016 - 2022 ŞtireaPH
Actualizat la 3 iunie 2021
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH