Nimeni nu vrea să adopte câinii poliţişti pensionari


22 octombrie 2016

Sunt iubitori, antrenaţi să fie ascultători şi cel mai important… sunt eroi. Vorbim despre şapte câini poliţişti care acum îşi caută stăpân. La prima licitaţie care a avut loc la sediul IPJ Constanţa nu s-a arătat nimeni interesat.

Rocky are şapte ani şi de la patru luni s-a antrenat pentru a fi cel mai bun câine de urmă. A participat la peste 150 de misiuni şi a ajutat la găsirea infractorilor sau persoanelor dispărute. Rocky nu mai poate merge în misiuni din cauza vârstei, dar şi a problemelor de sănătate. Poliţiştii spun că este sociabil şi ar fi un bun partener de joacă pentru copii.

Tot în căutarea unui stăpân este şi Beta, un câine specializat în detectarea de explozivi. Poliţiştii au descoperit că îi este frică de zgomote, motiv pentru care nu îl pot folosi în misiuni.

În total, IPJ Constanţa a scos la vânzare 7 câini lupi, la preţuri ce pornesc de la 150 de lei.La prima licitaţie nimeni nu s-a arătat interesat să îi cumpere

 „După epuizarea acestei etape se va trece la etapa a doua, adică transmiterea fără plată către persoane juridice, iar ultima etapă este predarea cu titlu gratuit către persoane fizice”, a precizat ag. pp. Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(377 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul V - ediţia nr. 196
Copyright © 2016 - 2022 ŞtireaPH
Actualizat la 3 iunie 2021
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH