Şapte câini poliţişti îşi caută stăpâni


3 octombrie 2016

Şapte câini poliţişti „pensionaţi” îşi caută stăpâni la Constanţa. Au între patru şi şapte ani, iar unii dintre ei au la activ mai multe misiuni speciale. Potrivit Digi24, se vor organiza două licitaţii, pe 11 şi 18 octombrie, şi vor porni de la sume cuprinse între 300 şi 3.000 de lei.

Rocky, de exemplu, a lucrat 7 ani în poliţie şi a fost pensionat pentru că a îmbătrânit, are probleme cu picioarele şi nu mai e la fel de agil. A participat în peste 130 de misiuni importante.

„Sunt bine antrenaţi, foarte ascultători şi au nevoie doar de o inimă deschisă care să-i primească în casa lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Marius Niculescu, pentru Digi24.

În luna august, harfa.ro prezenta povestea lui Tey, un Malinois belgian, pe care Poliţia Neamţ l-a scos la licitaţie, însă nu s-a găsit nimeni care să-l cumpere.

Câinele poliţist a fost evaluat de specialişti de la centrul chinologic de la Sibiu şi s-a concluzionat că se descurcă destul de bine la intervenţii, însă nu are calităţile unui câine poliţist. În cele din urmă, Tey a ajuns la Mănăstirea Corbii de Piatră din judeţul Argeş.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(138 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH