Tranzacţionarea opţiunilor binare cu Binomo - o nouă modalitate de a mări veniturile


30 august 2017

Tranzacţionarea opţiunilor binare şi brokerul Binomo devin în fiecare zi tot mai renumiţi. Oameni din întreaga lume optează pentru acest instrument financiar. Unii văd opţiunile binare ca o sursă principală de venit, o modalitate obişnuită de câştig. Deci, cum funcţionează? În tranzacţionare, rolul cel mai mare îi revine prognozei făcute privind valoarea preţului unui activ.

Cât de posibil ar fi să se mărească veniturile? Sau care sunt posibilităţile pentru a mări veniturile?

De cele mai multe ori traderii începători întreabă dacă tot ceea ce aud despre opţiuni binare şi succesele traderilor cu experienţă este adevărat. Aceştia de regulă se îndoiesc de două ori: în momentul în care se înregistrează pentru a tranzacţiona şi după experienţa trăită a primului eşec. Cu toate acestea, mărirea veniturilor este absolut posibilă.

Oamenii inteligenţi mereu cercetează atent acele idei care intenţionează să le pună în practică. Deci, atunci când începătorii fac cercetări, cu siguranţă vor găsi unele păreri negative pe diverse forumuri şi site-uri. Adevărul este că cele mai multe dintre aceste comentarii negative sunt scrise de către unii concurenţi sau unii traderi care au eşuat şi încearcă să găsească pe cineva pe care ar putea să dea vina pentru greşelile lor.

Pe de altă parte, sunt o mulţime de traderi de succes care nu au timp să citească sau să scrie comentarii, ei îşi savurează timpul câştigând bani şi continuă să tranzacţioneze opţiuni binare şi să facă bani mai mult şi mai mult. Intelectul şi abilităţile sunt o necesitate pentru cei care vor să obţină succes.

Există o limită oarecare pentru cât de mulţi bani se pot face pe opţiuni binare?

Ei bine, iată şi vestea cea bună. Nu există nicio limită pentru cât de mulţi bani ar putea face un trader. Unii sunt fericiţi de câteva sute pe lună, alţii ambiţioşi, au scopuri mult mai mari - 1000 pe săptămână. Deci, totul depinde de tine. Traderul nu are superiori sau ore fixe de lucru, el ia decizii de sine stătător. Totuşi profitul depinde de ceva important:

 

  • Primul depozit. Mai mulţi bani investiţi într-o oportunitate nouă, înseamnă o şansă mai mare de succes şi o şansă mai mare pentru un procent de câştig mai ridicat.
  • Brokeri de opţiuni binare. Fiecare broker îşi stabileşte propriile reguli. Unii oferă 50% câştig pentru fiecare tranzacţie reuşită, alţii oferă până la 90%.

           
Abilităţi, cunoştinţe şi experienţă

Sunt o mulţime de lucruri care pot influenţa un trader: începând de la starea lui de spirit şi ajungând la faza de inaugurare. Sau de la profitul mediu al unui trader cu experienţă care de la 300 USD ajunge la 3000 USD săptămânal.

Cum găsiţi un broker demn de încredere

După cum s-a menţionat mai sus, înainte de a intra într-o lume nouă, necunoscută, aveţi nevoie de o cercetare amănunţită. Ceea ce înseamnă că traderii începători trebuie să-şi petreacă ceva timp pentru a găsi un broker bun şi de încredere, broker care îl va trata în conformitate cu legea şi îi va acorda un set de reguli. Brokerul de opţiuni binare, Binomo este una dintre aceste companii, companie de încredere şi complet licenţiată.

De ce Binomo?

Binomo are un bun prestigiu, acest lucru poate fi dovedit prin numărul mare de comentarii pozitive lăsate de traderi. Serviciul suport clienţi este mereu pregătit să ajute începătorii şi site-ul oferă informaţii complete cu privire la licenţă şi adresă. Acestea sunt semne că brokerul dat este de sigur şi poate fi de încredere.

Platforma de tranzacţionare nu întârzie niciodată, mereu funcţionează rapid. Brokerul are foarte multe avantaje şi are grijă de clienţii săi.

Binomo este ieftin (poate fi chiar gratuit). Are cel mai mic depozit minim posibil. Puteţi începe să tranzacţionaţi chiar dacă aveţi doar 10 USD în cont. Pentru a putea deschide o tranzacţie, traderul are nevoie de doar 1 USD. De asemenea, brokerul oferă traderilor oportunitatea de a tranzacţiona gratuit. Oricine poate utiliza contul demo - pentru a deschide un cont demo nu este nevoie să furnizaţi detalii bancare. Este complet gratuit şi este un instrument perfect pentru a învăţa şi a exersa.

Brokerul vă poate oferi un venit de până la 90% pentru fiecare tranzacţie de succes. Nu sunt mulţi brokeri dintre cei care pot afirma faptul că şi ei oferă dobânzi atât de mari.

Binomo cooperează cu cele mai multe sisteme de plată bine-cunoscute şi toate sunt disponibile în cazul în care traderul intenţionează să retragă bani. Sistemele includ partenerii: QIWI, Yandex Money, VISA, WebMoney, MasterCard, Neteller şi Fasapay.

Exersarea (Stăpânirea abilităţilor de tranzacţionare)

Una dintre cele mai bune instrumente oferite de brokerul Binomo este contul demo gratuit, unde traderii exersează şi îşi îmbunătăţesc abilităţile înainte de a investi bani într-un cont real. Un trader poate exersa pe un cont demo în valoare de 1000 USD. Desigur, este imposibil să se retragă aceşti bani sau orice alţi bani care se fac din tranzacţii într-un cont demo.

De foarte multe ori, începătorii au o dorinţă arzătoare de a investi bani proprii şi de a începe cât mai curând posibil procesul de tranzacţionare fără nici o pregătire. De regulă, aceşti utilizatori noi nu au nici o şansă şi pierd toate investiţiile. Este recomandat să intraţi în lumea tranzacţiilor binare cu paşi mici. Urmărind ştiri economice mondiale şi impactul acestora asupra pieţelor. Citind articole informative şi cărţi despre tranzacţionare (de preferinţă să nu fie tehnice).

Răbdarea, este ceea ce le lipseşte traderilor începători. De multe ori fac aceeaşi greşeală imensă, investesc în cont real fără să fie pregătiţi pentru tranzacţionare. Acest tip de comportament duce adesea la eşecuri şi pierderea tuturor investiţiei iniţiale. Ar trebui să posede o strategie pentru orice moment, Binomo oferă o mulţime de materiale de învăţare şi traderii ar trebui să fie mereu informaţi cu ceea ce se întâmplă în lumea finanţelor şi economiei.

Gestionarea banilor

Fiecare trader ar trebui să îşi gestioneze fondurile cu o mare atenţie. Fiecare investiţie trebuie să fie planificată şi desfăşurată în concordanţă cu gestionarea riscurilor. Investiţiile mari trebuie evitate chiar de la început.

Recomandăm tuturor începătorilor de tranzacţionare a opţiunilor binare să utilizeze metoda cu o rată fixă. Această metodă presupune investirea sumelor de bani, care sunt proporţionale cu toate fondurile dumneavoastră. De exemplu, în cazul în care soldul contului este de 10.000 $, în conformitate cu normele de gestionare a banilor, mărimea investiţiei nu trebuie să depăşească 2%, atunci investiţia nu va fi mai mare de 200 $.

Binomo recomandă traderilor să folosească metoda cu rată fixă. Ar trebui folosită în mod special de către cei începători, aceştia ar trebui să gestioneze fondurile în mod corespunzător cu soldul contului. Dacă balanţa contului dmv. este de 5000 USD atunci pentru fiecare tranzacţie este recomandat să nu folosiţi mai mult de 100 USD (2%).

Strategii de tranzacţionare

Strategia perfectă nu există. Toţi îşi aleg o strategie în funcţie de experienţă, cunoştinţe, aptitudini, starea de spirit şi chiar starea fizică. Ce este bun şi corect pentru un trader anume, poate fi rău şi greşit pentru tine.

O mulţime de strategii se pot găsi pe internet. Unele dintre ele sunt de vânzare, în timp ce altele sunt gratuite. Noi nu recomandăm utilizatorilor noştri aceste strategii deoarece de multe ori se întâmplă să nu fie satisfăcuţi. Promisiunile unor astfel de strategii niciodată nu se adeveresc şi nu corespund realităţii. Vă recomandăm încă o dată să vă dezvoltaţi personal propria strategie. Totul vine cu practica, contul demo poate fi de un mare ajutor atunci când utilizatorul îşi dezvoltă o strategie personală.

Tranzacţionarea

Odată ce aţi testat diferite strategii, aţi dezvoltat una proprie cu care vă simţiţi confortabil şi obţineţi rezultate semnificative pe contul demo - puteţi investi cu încredere bani reali în contul dvs. şi puteţi începe să tranzacţionaţi, veţi face profit în cel mai scurt timp.

Acordaţi o atenţie maximă atunci când investiţi bani reali pentru prima dată. Nu investiţi o sumă prea mare. Investiţi o sumă mică şi măriţi investiţia pas cu pas. În cazul în care aţi avut multe pierderi, încercaţi să înţelegeţi de ce vi se întâmplă acest lucru, poate nu aţi practicat suficient în contul demo.

O modalitate bună de a testa eficacitatea strategiei dumneavoastră este de a deţine o agendă în care să înregistraţi fiecare pas. Agenda traderului ajută începătorii să analizeze greşelile lor şi să caute soluţii. Chiar şi traderii cu experienţă deţin o agendă.

Tranzacţionarea opţiunilor binare şi Binomo oferă oportunităţi pentru toată lumea, indiferent de originea şi statutul dmv. profesional sau academic. Statutul social şi cunoştinţele anterioare nu au nici o importanţă în acest domeniu de câştig. Pe de altă parte, un broker de încredere şi o platformă de tranzacţionare corectă şi sigură este o necesitate pentru a obţine succes.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(131 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:
Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH