Bilete de avion de la 25 de euro spre destinaţii din Europa


25 aprilie 2016

Compania aeriană Ryanair a anunţat că lansează o nouă rută din Bucureşti către Berlin, ce va fi operată cu o frecvenţă de două zboruri zilnice începând din luna septembrie.

Reprezentanţii companiei spun că pentru vara aceasta, clienţii din România pot alege din cele 11 rute pe care Ryanair le operează din Bucureşti. Tariful biletelor începe de la 25 de euro, acestea fiind tarife promoţionale.

O altă companie aeriană, Wizz Air, a anunţat că va începe să opereze zboruri directe de pe Aeroportul „Henri Coandă” spre Aeroportul „Gatwik”, din Londra, începând cu 18 iunie. Tarifele acestei curse vor începe de la 179 de lei.

La începutul lunii, companiile Blue Air şi Ryanair au anunţat că sunt interesate să-şi extindă zborurile interne. Blue Air a anunţat că începând cu 30 octombrie va opera două zboruri pe ruta Bucureşti – Cluj Napoca – Bucureşti. Biletele de avion vor fi disponibile la tarife începând de la 89,99 de lei, preţ ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kilograme, un bagaj de cală în limita a 32 de kilograme şi un snack pe timpul zborului.

Luna trecută, Blue Air a anunţat şi că începând din această toamnă vor exista şi zboruri care vor face legătura dintre aeroporturile Iaşi, Cluj şi Timişoara. Preţurile vor începe tot de la 89,99 de lei.

Şi oraşul Timişoara va fi legat pe calea aerului de Capitală, pe lângă Tarom, de o companie low-cost. Este vorba despre gigantul Ryanair, care va opera începând cu 1 septembrie. Preţurile promoţionale oferite de Ryanair pentru zborurile Bucureşti – Timişoara pornesc de la 8 euro, iar un zbor dus-întors costă 16 euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(50 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul V - ediţia nr. 196
Copyright © 2016 - 2021 ŞtireaPH
Actualizat la 3 iunie 2021
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH