O companie aeriană anunţă zboruri la 69 de lei din România spre Europa


7 aprilie 2016

Compania aeriană Wizz Air va lansa patru noi rute de pe Aeroportul Internaţional Sibiu. „Din 19 august vom începe să operăm curse spre Nurnberg, de pe 20 august spre Milano şi Madrid, iar pe 21 august spre Munchen, toate de pe baza din Sibiu”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer al Wizz Air, citat de ZF.ro.

De asemenea, pentru baza din Sibiu vor fi angajate 36 de persoane şi va fi alocată o aeronavă Airbus A320. Tarifele pentru zborurile spre Nurnberg şi Munchen vor începe de la 99 de lei, iar cursele spre Madrid vor costa de la 129 de lei. Cea mai ieftină cursă făcută în Europa va fi spre Milano şi va costa de la doar 69 de lei.

Compania Wizz Air a mai adăugat pe listă şi aeroportul din Suceava, unde va opera începând cu 19 august zboruri spre Londra. Tarifele încep de la 129 de lei. La începutul anului, Wizz Air anunţa rutele: Bucureşti – Glasgow, Birmingham şi Hamburg, de la Cluj-Napoca spre Dubai, Munchen-Memmingen, Alicante, Billund, Doncaster/Sheffield şi o destinaţie complet nouă, Berlin.

Anul trecut, Wizz Air a transportat aproximativ 4,5 milioane de pasageri din şi spre România, în creştere faţă de 2014, când au fost 3,9 milioane de pasageri înregistraţi.

Wizz Air are în România în jur de 700 de angajaţi. La începutul anului a făcut o selecţie de însoţitori de zbor pentru Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Târgu Mureş. Candidaţilor li se cerea să aibă minim 18 ani, diplomă de bacalaureat, să vorbească fluent limba engleză, să aibă abilităţi de înot, experienţă în relaţii cu clienţii şi în vânzări, paşaport valabil, abilităţi de comunicare, flexibilitate, capacitatea de a lucra în condiţii de stres şi capacitatea de a lucra în echipă.

„Tatuajele şi piercingurile sunt acceptate atât timp cât nu sunt vizibile prin uniformă, iar dacă ai dioptrii de peste + sau – 4, este posibil să nu puteţi treci de testul oftalmologic”, se mai spunea în anunţul Wizz Air.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(378 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 187
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 20 martie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH