Despre noi


Cine suntem? Buna întrebare, mai ales ca piata presei locale din Prahova este suprasaturata de publicatii online. Va spunem din start ca nu suntem ca ceilalti. Daca vreti scandal, bârfe,certuri,rafuieli, ati gresit siteul. Noi suntem cei care va oferim o altfel de informatie. O informatie de calitate, clara, neutra, fara a favoriza vreuna dintre parti. Suntem aici din nevoia dumneavoastra de informare, mai ales pentru ca stim sigur ca v-ati saturat sa va lasati manipulati de catre tot felul de jurnalisti locali. Noi nu dorim sa va manipulam! Dorim sa ne cititi pentru ca sunteti prietenul nostru, pentru ca ne respectati munca si pentru ca sunteti convins ca aici gasiti informatie de calitate!

   
Redactori: Cristina IANCU - 42 de ani şi lucrează în presă din 1993.
A debutat ca reporter la Radio FUN Bucureşti şi a colaborat cu o serie de publicaţii din capitală (Cotidianul, Evenimentul Zilei, Ora, etc).
În Ploieşti a lucrat la Alpha Tv Ploieşti, Republicanul, Telegraful de Prahova, iar o perioadă a fost purtătorul de cuvânt al Primăriei Ploieşti.
Este ziarist specializat în politică şi administraţie.
 
Programare & web design ing. Constantin IANCU - 45 ani şi programează de mulţi, foarte mulţi ani.
A debutat ca inginer proiectant la Victoria Floreşti şi a lucrat la numeroase proiecte, în foarte multe firme.
De-a lungul vremii am programat cateva site-uri de renume: jurnalulph.ro, stiriactuale.ro, sigmatools.ro, pieseautoford.ro, etc.
Acest nou cotidian online prahovean a insemnat pentru mine o provocare a cerintelor contemporane de la un site web: responsive, micro-data, facebook, etc.
Colaboratori George BOTEZ
Lider in DDD
JPH Advertising

Anul III - ediţia nr. 191
Copyright © 2016 - 2020 ŞtireaPH
Actualizat la 3 noiembrie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH