ATENŢIE! Apa de la robinet din BREAZA NU ESTE POTABILĂ!


10 februarie 2016

Apa de la robinetele din Breaza (Prahova) este nepotabilă din cauza unei bacterii depistate în reţea, locuitorii fiind avertizaţi să o utilizeze numai în scopuri menajere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acum patru zile, cei de la Sanepid au găsit o bacterie de reţea - clostridium perfringens. Noi am săpat rezervorul, am dezinfectat bazinul, însă la analizele ulterioare tot a ieşit. Se face încă spălare pe conducte, lucrăm şi la dezinfecţie în continuare. Noi încercăm în paralel ca diseară să punem în funcţie noua reţea, cu apă de la Barajul Paltinu, o lucrare făcută cu fonduri europene”, a spus, pentru MEDIAFAX, director general al HidroPrahova Adrian Semcu.

În oraş au fost lipite afişe prin care oamenii sunt informaţi că, începând cu 8 februarie, apa livrată are parametrii normali de potabilitate neconformi, localnicii fiind avertizaţi să folosească apa numai în scopuri menajere.

"Cetăţenii au fost avertizaţi să fiarbă apa minimum zece minute şi apoi să o răcească, dacă vor să o consume", a precizat Semcu.

Mediafax
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(415 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate

Anul III - ediţia nr. 190
Copyright © 2016 - 2019 ŞtireaPH
Actualizat la 22 octombrie 2019
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
Statistii ŞtireaPH